top of page
362956189_784152983510551_6049832577929369_n.jpeg

De diensten van Dakwerken Verdeyen

Daken en gevels hebben niet alleen een  beschermende factor maar bepalen ook het zicht van de woning. We gaan vakkundig op zoek naar de beste en meest efficiënte en energiezuinige oplossing voor jouw bouw- of renovatieproject.
 

We staan steeds klaar met antwoorden op al jouw vragen inzake dakwerken of voor het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Zaakvoerder Bennet Verdeyen komt bij je langs met advies op maat.

Dakbedekking

Dakbedekking hellende daken

Voor hellende daken zoals een tentdak, zadeldak, wolfsdak of mansardedak kan de dakbedekking gebeuren met dakpannen, metaalplaten, leien of een zinken bedekking. Wij bespreken alle voor- en nadelen met de klant en zoeken naar de beste oplossing. Hierbij houden we steeds rekening met de bouwstijl van de woning.

Alle dakwerken Verdeyen
Dakwerken platte daken

Dakbedekking platte daken

De opbouw of herstelling van platte daken kan uitgevoerd worden in synthetisch rubber (EPDM), PVC of Bitumen (roofing). Je kan ook opteren voor een groendak. Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Dakconstructie

Dakconstructie en timmerwerken

Een goed en stevig dak begint met goed schrijnwerk. De dakconstructie, voor doornsee woningen wordt meestal gemaakt van hout en moet stevig genoeg zijn om het dak en extra belastingen zoals sneeuw en wind te kunnen dragen. De keuze van het materiaal wordt bepaald aan de hand van het soort dak en de afmetingen van de overspanning. Er bestaan verschillende soorten dakconstructies zoals een keperdak of spantenkap.

Alle timmerwerken verwant aan de dakbedekking, aanvullende dakwerken of de gevelwerken worden door onze eigen vakmannen uitgevoerd.

Dakaanleg dakwerken verdeyen
Herstelling en renovatie

Dakherstelling

Schade aan het dak, veelal door stormschade maar ook soms door de tand des tijds, dient zo snel mogelijk opgelost te worden. Bij een daklekkage of dringend schadegeval doen we ons uiterste best om de herstellingen zo snel mogelijk uit te voeren. Bij grote schadegevallen gebeurt het dat we in eerste instantie zorgen voor een water- en winddichte oplossing om na een goedgekeurde offerte te kunnen overgaan naar een definitieve dichting.

Dakrenovatie

Dakrenovaties zijn meestal ingrijpende afbraak- en dichtingswerken. We komen ter plaatse de situatie bekijken en bespreken, en stellen daarna een gedetailleerde offerte voor. We houden hierbij rekening met de bouwstijl van de woning en jouw persoonlijke voorkeuren.

Dakrenovatie Verdeyen
Dakrenovatie Verdeyen
dakherstelling
Dakisolatie

Dakisolatie

Isolatiepremies

Voor bepaalde dak- of zolderisolaties bestaan nog steeds premies van de netbeheerder. Ook sommige gemeentes of provincies bieden nog extra subsidies of premies. Ga even kijken op premiezoeker.be of via www.vlaanderen.be/premies-voor-dakrenovatie-en-dakisolatie als je in aanmerking komt voor bepaalde premies. Wij helpen je hier ook graag bij verder. Isolatiewerken zijn sowieso altijd een renderende investering.

Dakisolatie

Niet alleen voor het behalen van de vereiste energienormen maar ook voor een gunstige energiefactuur is het isoleren van het dak een belangrijk onderdeel van de dakwerken. Afhankelijk van het soort dak helpen we je het juiste isolatiemateriaal kiezen.

Ook voor platte daken kunnen we een dakisolatie voorzien

 

Bij renovaties, waar het moeilijk is van langs de binnenzijde te isoleren, wordt vaak de Sarking methode toegepast. Hierbij worden isolatieplaten bovenop de dakstructuur gelegd. Deze platen worden verbonden door een tand- en groefsysteem. Ze hebben een hoge isolatiewaarde en er zijn geen koudebruggen.

Dakaanleg en onderdaken Verdeyen
Gevelbekleding
Gevelrenovatie Verdeyen
Gevelrenovatie Verdeyen

Gevelbekleding

Een nieuwe gevelbekleding zorgt instant voor een nieuwe look van jouw woning of gebouw. Gevelbekledingen kunnen een oplossing bieden om de gevel extra te isoleren en te beschermen tegen weer en wind. Rekening houdend met jouw budget en voorkeuren stellen we een aangepast materiaal voor. Gevelbekledingen kunnen onder meer in hout, zink, leien of pannen uitgevoerd worden. Ook voor herstellingswerken aan bestaande gevelbekleding kan je bij ons terecht.

Aanverwante

Aanverwante dakwerken

Ook voor de bouw van dakkapellen, het plaatsen van veluxen, plaatsing of herstelling van dakgoten, herstellen van daklekkages, zink- of roofingwerken kan je terecht bij Dakwerken Verdeyen.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. We helpen je graag.

Alle dakwerken Verdeyen
Meer info nodig of een specifieke vraag?

Contacteer ons via het contactformulier
Bel ons op 0483/00 19 85
Mail ons op dakwerkenverdeyen@gmail.com
bottom of page